23 Aralık 2009 Çarşamba

İSMAİL ER İÇİN HABER ÖNERİLERİ

Bizim ele avuca sığmaz muhabirimiz "Air" İsmail bu aralar sessiz. Ses getiren haber çıkaramadı. Belli ki konu sıkıntısı var. E malum önümüz transfer sezonu. Ben de kendisine karınca kararınca yardımcı olmak için birkaç başlık düşündüm , gerisi İsmail'e kalmış. Alsın bu haberleri , istediği gibi geliştirsin. Çok sıkışırsa 1 şişe 70'lik rakı bile gönderirim. Air İsmail derler adına , Beşiktaşlıların medyadaki gururudur o , medar-ı iftiharımızdır. Hepimiz İsmail'iz , hepimiz Er'iz.

- Beşiktaş'ın kaleci aradığını duyan Juventus kalecisi Buffon "bonservisimi halledin,boş mukaveleye imza atarım,Beşiktaş çocukluğumda tuttuğum takım.Zaten Juve'nin renkleri de siyah beyaz" demiş
- Barcelona Başkanı Juan Laporta , Yıldırım Demirören'i aramış , kulüp yönetiminde ve altyapıda Beşiktaş'ı örnek alacaklarını söylemiş.
- Levent Erdoğan , Pep Guardiola için Tabata+Holosko+Bobo+Metin Tekin+14 milyon € teklif etmiş.Ama Guardiola'nın hala oynadığını zannediyormuş.
- Demirören,Eric Cantona transferi için özel uçağıyla Manchester'a gitmiş , anlaşırlarsa alıp gelecekmiş.
- Messi , "Beşiktaş'ı Nartallo'dan beri takip ediyorum , dilimin ucuna da kartal dövmesi yaptırdım , teklif bekliyorum" demiş.
- Demirören , Karl Heinz Rummenigge için Bayern Münih'le anlaşmış , sağlık kontrolünden geçen Rummenigge ile faks yolu ile sözleşme imzalanmış(efor testinde biraz sıkıntı çıksa da Rummenigge bu abi!!).
- Barcelona Rüştü'yü transfer etmek için harekete geçmiş. Demirören bonservis ücreti olarak 18 milyon €'da diretiyormuş. Barcelona'nın Xavi+Krkiç+8 milyon € teklifini düşünmek için zaman istemiş.
- Arsenal'den Dennis Bergkamp'ın transferi için Beşiktaş altyapısının tüm takımlarını teklif etmiş.
- Demirören İspanya milli takımının hocasını transfer etmek için bugün özel uçakla Madrid'e gidiyormuş.
- Pato için Milan'a yapılan defans 4'lüsü+12 milyon € teklifi İtalya'da bayram havası yaratmış.Ancak Leonardo , Gökhan Keskin'i de takımında görmek istediğini belirtmiş.
- Mourinho Serdar Özkan'ın tekniğine hayran kalmış,bir an önce İtalyanca öğrenmesini istemiş.
- Bonservisi elinde bulunan Les Ferdinand ile görüşmeler başlamış.

Hiç yorum yok: