15 Aralık 2009 Salı

İSMAİL YET"ER"

Aşağıdaki haber yine "acar" muhabirimiz İsmail Er'den çıktı!! Önce haberi okuyalım ;

Flaş... 50 milyon Euro hibe etti!
Kendisini iş adamı olarak tanıtan F.D, İzmir'de bir araya geldiği siyah beyazlı kulübün başkanının önüne çantayı koydu, "İçinde 20 milyon Euro var. Yönetici olursam 30 daha veririm" dedi.

BÖYLESİ ne görüldü, ne de duyuldu...

Beşiktaş'ın Ocak 2010'da yapılacak genel kurulunda yönetime girmek isteyen bir kişi, Başkan Yıldırım Demirören'e tam 50 milyon Euro teklif etti. Akıllara durgunluk veren olay, geçtiğimiz hafta İzmir'de gerçekleşti. Derneklerin toplantısına katılmak için Manisaspor maçından üç gün önce İzmir'e giden siyah beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ın eski kaptanlarından birisinin kardeşinin aracılığıyla kendisine ulaşan F.D adlı şahısla Swiss Otel'de bir araya geldi.
Transferleri de yaparım
Kendisini Antalya ve Manisa çevresinde çeşitli kuruluşların işletmeciliğini yapan bir iş adamı olarak tanıtan kişi, yönetime girip kulübün yapacağı transferlerde aktif rol almak istediğini söyledi. Buna karşılık yarısını hibe edeceğinin sözünü vererek tam 50 milyon Euro önerdi.Hibe etme sözü verdiBununla da kalmayan F.D, yanında getirdiği spor çantanın fermuarını açtı ve "Başkan, içinde tam 20 milyon Euro var. Şu anda ihtiyacınız varsa alabilirsiniz. Eğer beni yönetim kuruluna alırsanız, pazartesi günü 30 milyon Euro daha getireceğim. Üstelik bu parının yarısını hibe etme sözü veriyorum" dedi.

Demirören: Parayla işim olmaz

İLK kez böyle bir teklifle karşılaşan Başkan Yıldırım Demirören, önce çevresine baktı, ardından F.D'ye dönerek, "Ben buraya sizinle görüşmeye geldim. Parayla işim olmaz. Eğer Beşiktaş'a para vermek istiyorsanız, kulübün adresi belli. Gidersiniz Akaretler'e parayı muhasebeye yatırırsınız. Böyle bir alış veriş olmaz" dedi.Yalnızca Demirören değil, masanın etrafındakiler de ısrarla yönetime girmek isteyen ve üstelik hibe ile para vereceğini söyleyen bu şahıstan şüphelenirken, "Böyle bir teklifle ilk kez karşılaşıyoruz. Üstelik elinde para çantasıyla geleni ilk kez gördük" demekten kendilerini alamadılar.
İsmail Er-Hürriyet

Öyle bir haber ki insan nereden başlayacağını şaşırıyor.İsmail yine uçmuş. İsmi olmayan ama cismi olan biri(F.D.) ortaya çıkıyor,sahi şimdi aklıma geldi,Feridun Düzağaç olabilir mi acaba? Kendisi sıkı Beşiktaşlı bir abimizdir :) 20 milyon €'yu çantaya dolduruyor.Burada duralım ve biraz hesap yapalım. En büyük euro banknotu 500 €. 20.000.000 € için 40.000 adet banknot lazım , bu da 100'lü destelerden 400 adet deste eder. 400 deste parayı nasıl bir çanta alır?Ağırlığı ne kadardır? Yanında taşınabilir mi? Yorumu size bırakıyorum. İşin diğer yönü ise başkanımızın asil tavrı. 20 milyon € nakit para gelmiş , 30 milyon daha gelecek.Ama başkan buraya dikkat "parayla işim olmaz" diyerek reddediyor. Ne asil bir davranış!! Zamanında Celal Kolot'a Futbol şube sorumluluğu koltuğunu 1 milyon €'ya satan başkan 50 milyonu elinin tersiyle itiyor.

Şimdi İsmail'e ne diyelim? İsmail , hadi başkana yaranacaksın,birşeyler yazman lazım ama bunu ayık kafayla yap kardeşim. Sallama yapılır da bu kadar yapılmaz. Bu kadar ahaliyi saf yerine koymak... Söyleyecek laf bulamıyorum.

Damat Ercan'ın başında olduğu Zürriyet gazetesinden hiçbir aklı başında adam da buna itiraz etmeden yayınlıyor.Eee onlar da haklı.Ben de Fenerli olsam Yıldırım Demirören'i ölene kadar Beşiktaş'ın başında görmek işime gelir.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

bu adamı bulalım o zaman :D:D

50 milyonu demiörene versin :D:D hadi artık kaybol desin :D:D

stalker dedi ki...

hahah komediye bak yav.

bu air ismail iyi bilimkurgu yazarı olurmuş aslında ama elinden tutan olmamış herhalde..

MetinAliFeyyaz dedi ki...

Air İsmail :)