8 Ocak 2010 Cuma

AL PARANI DEFOL GİT YILDIRIM

Bu adamdan herşeyi bekliyorum ama seçim öncesi kendini kaybedip bu kadar açık açık tehdite varan açıklamalar beklemiyordum.Ne demiş bu başkan müsveddesi ;

Demirören, önceki akşam Ankara’da bürokrasi ve iş dünyasından 25 kişilik bir grup ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Hem kongre öncesinde planlarını anlattı, hem de üyelerin sorularını yanıtladı. Başkan işte bu yemekte alacakları konusundaki soru üzerine baklayı ağzından çıkardı: Maddi sıkıntı yaşamayız. Para sorun olmaz. Sıkışırsak nakit akışını yine ben sağlarım. Seçimi kaybedersem de paramı alırım. Hele hele seçilen kişi kötü niyetliyse kongrenin ertesi günü alırım. Yeni gelecek kişiler zaten bunu göğüsleyeceklerdir. Bu göreve soyunduklarına göre bunu karşılayacaklardır

Sen kulübü kendi keyfine göre yönet. Del Bosque'ye 8 milyon , Delgado'nun bonservisine durup dururken 6 milyon , Gordon Schildenfeld'e 2 milyon , Tabata'ya 8 milyon , Nihat'a 4 milyon ve daha sayamadığım bir sürü transfere abuk subuk,akıl ötesi paralar ver(rakamlar euro'dur dikkat!!!) , kulübü kendine borçlandır,sonra çık utanmadan beni başkan seçmezseniz paramı hemen alırım de. Seçilen kişi kötü niyetliyse hemen alırmış paşam. Zaten karşında 1 aday var,onu da açıklasana , Murat Aksu iyi niyetli mi yoksa kötü niyetli mi? Bu iş artık eşkiyalığa geldi.

Allah'tan isteğimdir bu kişiliksiz,karaktersiz adam artık kulüpten kovalansın gitsin.Beşiktaş tarihinin en kötü,en başarısız,en vizyonsuz,en kişiliksiz ve en kötü niyetli balkanı olarak tarihimizde utançla ve lanetle anılacaktır. Seçimden sonra neyi alacaksın? zaten gelirlerin hepsi temlikli,hepsini kırdırdın. Haa kulüp binasına haciz koymaksa tahsilat metodun , onu da yapmayan Yıldırım Demirören şerefsizdir , sana ancak bu yakışır.
Beşiktaş'a hiçbir şey olmaz.İnsanların aklının başına gelmesi için bu şekilde dibe vurmamız lazım.Ey delege ,Kime oy verdiğini bileceksin bundan sonra,dikkat edeceksin.Oyunu 1 yemeğe satmayacaksın.Eğer satarsan eloğlu gelir dayanır kapıya verin paramı diye.Verin parasını defolsun gitsin.

Hiç yorum yok: