18 Ocak 2010 Pazartesi

YALAKALIKTA SON NOKTA:STAR GAZETESİ VE KARTALHABER.COM

Necip Türk basınının en helal süt emmiş kalemlerini bünyesinde barındıran Star gazetesinde isimsiz çıkan habere göre Fenerbahçe'liler Murat Aksu'yu destekliyor. Yani demeye getiriyorlar ki Fenerliler'in bile desteklediği adamdır Murat Aksu,ona karşı Beşiktaşlılar'ın desteklemesi gereken adam ise cengaver Yıldırım. Haber şöyle ;

Murat Aksu’ya Fenerli Kalkavan’dan destek!
Beşiktaş Başkan adayı Murat Aksu, bu ay sonunda yapılacak seçim için çalışmalarını son hızla sürdürüyor.
Aksu dün Beşiktaşlı denizcilerle Caddebostan Büyük Kulüp’teki yemekte biraraya geldi ve armatörlerin desteğini aldı. Yemeğe Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden armatör Şadan Kalkavan da katıldı. Aksu başkan seçildiği takdirde Kartal’ı 2 sene içinde geliri, gideri eşit ve kara geçebilen bir hale getireceklerini söyledi.

Bu isimsiz,kimin yazdığı belli olmayan ama niyeti belli haberi ,sitesinin ortasına koyan ise sınır tanımaz Yıldırım destekçisi kartalhaber.com sitesi.
Daha geçen gün Murat Aksu bu toplantıların parasını nereden veriyor diye muhteşem bir haber yapmışlardı. Yahu avanaklar , bunu sorması gereken taraf Aksu tarafı. Aksu kulübü yönetmiyor ki kulüp imkanlarıyla yemek yediriyor haberi yapılsın. Bu suçlama ancak Yıldırım'a yapılabilir ama yüzsüzlük o kadar aldı başını gidiyor ki ,insanlar bu soruları sormayı unuttular. Deplasmanlara kulübün parasıyla beleş taşınan yandaşlar , aidatları ödenen üyeler , tüm yurtta düzenlenen yemekler. Bunun hesabını vermesi gereken kişi Yıldırım'ın kendisi. Haber yapıp çamur atacaksanız mantılı olsun bari.

Armatörler yemeğine gelince ; adı üstünde armatörlerin katıldığı bir yemek. Aksu destek turunda , Şadan Kalkavan'da muhtemelen o salondakilerin %90'ını tanıyordu ve birinin davetini kıramadı. Zaten Şadan Kalkavan'ın arası Aziz Yıldırım'la kötü , bu nasıl Fenerbahçe desteği söylermisiniz?

Tüm basınımızda olduğu gibi spor basınında da besleme bir gurüh türedi. Bunlar paşazadelerden nemalanan,o bedavacı taifesi.Seçime son 2 hafta kala bu tip abuk haberleri daha da artıracaklar. Ama onlar için işin hazin tarafı kim gelirse gelsin , bu arkadaşlar yalamaya devam edecekler.

Hiç yorum yok: