3 Kasım 2009 Salı

CIRCIR VE CIRCIR BÖCEĞİ

Halk arasında "Cırcır" tabir edilen rahatsızlık,yani bildiğiniz ishal.Kim Ernst.Geçen sezon ortasında takıma gelen Alman vatandaşı.Yıldız özelliği yok,görev adamı cinsinden.Ancak 1 maç öncesinde cırcır olan görev adamı takımı bu kadar etkiliyorsa ,bu arada cırcıra sebep takımın kendi tesislerinde yediği yemek!!! bunu da not edelim , üstelik Beşiktaş bu sezon Avrupa'da transfere en çok para harcayan 10 kulüpten birisi iken , bu takımın kurgusu yanlış yapılmış demektir. Maçın teknik taktik analizine girmek istemiyorum çünkü herşey meydanda.Takım geçen haftalarda galip gelirken de iyi futbol oynamıyordu,yine oynamıyor.Bu gidişle de oynamayacak.
Diğer konumuz cırcır böceği , nam-ı diğer Ağustos böceği.Karınca ile başrollerini paylaştığı masalı herkes bilir.Bizimki de tam o hesap.Ligler başlamadan diğer takımlar kamplarda harıl harıl çalışırken biz Mustafa hocayı ikna etmeye çalışıyorduk.İkna ettik etmesine ama ne takım sezon başı çalıştı,ne de hoca eski hocaydı.Hiçbir şey eskisi gibi olmadı.Daha da olmaz zaten.

Son konu başkan Y.D. Artık adını bile yazmak istemiyorum.Ama dün akşam maç sonrasında taraftarlarla girdiği diyologun fotoromanı aşağıda.Bir başkanın bu hallere düşmesi acı bir durum,bunun bizim başkan olması daha da acı verici bir durum.Şerefsiz lafına tepki göstermek güzel ama o lafların altında kalmadan gitmek daha da güzel olur.Tribünde taraftara işaret çekerek şerefli olunmuyor.Bu taraftar önce yeter dedi,anlamadı,dün küfür etti,aynen karşılık verdi.Bundan sonrasında neler olacak düşünmek bile istemiyorum.Ancak tüm olanlar Beşiktaş kulübünü yaralıyor,farkında değil.Kendi taraftarıyla kavgalı bir yönetim ne kadar kalabilir?Neyi temsil eder?Burası oyuncağı mıdır?
Son olarak kongre üyelerine.Dün akşamdan sonra Y.D.'e atılacak her oy Beşiktaş'ın geleceğininin altına konmuş dinamittir.Hala düşünmeniz için vakit var paşalar,iyi düşünün.Bu son şansınız...


































































Hiç yorum yok: