27 Ağustos 2009 Perşembe

OĞLUNU DA AL GİT!!!

Bugün 28 Ağustos 2009.Sabah saat 09:04. Tüm gazetelerde Tabata transferi yazılı.Açıklanan şartlar şöyle ; Gaziantepspor'a 8 milyon euro bonservis bedeli.Bakmayın öyle aval aval,evet rakam doğru,8 milyon euro.Tabata'ya 1. yıl için 1.400.000 euro,2. yıl için 1.500.000 euro. Bu arada sözleşmesi dondurulan Delgado'ya bu oynamadığı süre içindeki parası ödenecek,yani adam yattığı yerden maaşını alacak.Ama durun bitmedi,en güzel kısmı da Delgado'ya şampiyonluk primi de verilecek.Herhalde evinde PS3 oynarken Pro Evolution Soccer'da Beşiktaş'ı şampiyon yapacak,yapsın,alsın parasını.
Takımın ihtiyaçlarını,kadro planlamasını bir kenara bırakalım,bu yönetim ne demişti,öyle bir oyuncu getireceğiz ki bu oyuncu Türkiye'yi ayağa kaldıracak.Tüm Türkiye ayağa kalkar mı bilemem ama Beşiktaş'lıların sinirden havalara zıplayacakları,tepinecekleri belli.
Eloğlu 7 milyon euro'ya halen Brezilya milli takımının aktif elemanı Elano'yu alıyor.Bizim büyük yönetimimiz daha fazlasını yurtiçinden bir 28 yaşındaki bir Brezilya'lıya veriyor.
Erdoğan Demirören'e de hak vermek lazım.Oğluna holdingi emanet etse 2 seneye kalmaz batırır.O da kendisi ve holdingi için en hayırlısını yapmış,vermiş eline 50 milyon $. Git Beşiktaş'la oyna demiş.Nasıl olsa para borç,eninde sonunda alacak parasını.Sadece faizden biraz zararı oluyor ama o da ihmal edilebilir.Holdingin batmasındansa 50 milyonun faizinden vazgeçmek daha akıllıcadır.Ama olan Beşiktaş'a oluyor,kimse bunun farkında değil.Ocak ayında kongre var.Yine bu yönetim stad projesi(hakikaten ne oldu stad projesine,geçen seçimde maketle kazandırmıştı) ve daha başka hayali projelerle seçilir gibi görünüyor.Bu kadar borçla kimse yönetime talip olamaz.Hadi oldu ve başkan seçildi diyelim,Yıldırım Demirören ertesi gün kulübün kapısına dayanır,gelirlere temlik koydurur(gerçi pek gelir de kalmadı,hepsini kırdırdı ama!!).Neyse bunları o zaman düşünelim.Ama artık Demirören politikası netleşti.Kulübü borç batağına sürükle,kendine borçlandır,kimse yönetime talip olamasın.

Ama bekleyin,sevdiğim bir laf vardır,Sultan Süleyman'a kalmadı bu dünya,size de kalmayacak...Ve Beşiktaş kendisine yaptıklarınızın hesabını elbet soracak.Yakındır,bekleyin...

Hiç yorum yok: