19 Eylül 2009 Cumartesi

BARİ BU DEFA...

Aslında herşeyi geçen sezonun sonunda Mustafa Denizli söylemişti.Yoruldum,heyecanımı kaybettim demişti.Ama bizim büyük!!!! başkan hırs yaptı,Çeşme'ye hocanın ayağına gitti dil döktü olmadı,sonrasında problermleri çözmek için bildiği tek yol olan parayı döktü ve hocaın ücretini 2,5 katına çıkararak ikna etti.Paranın cazibesine kapılan Denizli gönülsüz evet dedi demesine ama gönülsüzdü.Para da bir yere kadar,adam gelmiş 60 yaşına.Nitekim ligin 6. haftasında patladık.Bugün Pazar,bayramın 1. günü.Bayram zaten zehir oldu da neyse.Hocayla başkan görüşecek.Muhtemelen Denizli istifa edecek,başkan kabul etmeyecek.Neler olacak hep birlikte göreceğiz.
Dünkü maçın ardından uzun zamandır can çekişen Yıldırım Demirören yönetimi bitmiştir.Artık bu kulübe bu başkandan en ufak hayır gelmez.Yapacağı tek hayır kulübü sağ salim seçime götürmek ve yeni başkana teslim etmektir.Tabi kulübün kendisine olan borçlarını da silmesi erdemli bir davranış olacaktır ama Demirören bu kadar erdem sahibimidir tartışılır.Dün akşam maçtan sonra ne işe yaradığını hep sorguladığım Levent Erdoğan bile istifa çağrısı yaparak beni şaşırtmıştır.Başkan paralı askerlerini de kaybetmeye başladı.İnat edip yeni askerler bulmaz umarım.
Diğer tarafta hemen yeni hoca adaylarının adı yazılmaya başlandı.İlk aday tabii ki Lucescu.Artık bu konuyu her yıl 1 kere önümüze gelmeye başladı ve sıktı diyeceğim ama onun da ötesine geçti.Şu ana kadar yazılan adaylar ; Lucescu,Samet Aybaba,Ersun Yanal,Paul Le Guen.Kıymetli Türk basını yeni isimler sallamak için zahmet etmesin,onlara yardımcı olayım.Bunlar da benden ; Şenol Güneş,John Benjamin Toshack,Ottmar Hitzfeld,Michael Skibbe(olmaz demeyin ,bence Levent Erdoğan Skibbe'yi önerebilir.Futbol bilgisi bu seviyede çünkü),Jacques Santini,Martin Jol,Louiz Fernandez,Miroslav Blazevic,Berti Vogst,Slaven Bilic(bu isme dikkat,kesin çıkacak!!!),Hector Cuper,Ronald Koeman(Hollandalı olması nedeniyle adı geçecektir),Avram Grant,Sven Goran Ericksson,Rinus Michels(2005'te öldü ama yönetimden biri Rijkaard'ın vatandaşı diyerek önerebilir).

Herşeyin ötesinde birilerinin Yıldırım Demirören'e durumu anlatması lazım.Beşiktaş'ı çok seviyor olabilir ama başkanlık onun işi değil.O koltukta kaldığı hergün kulübü geriye götürüyor.Maddi açıdan zarar veriyor.Kulübün değerleri yok oluyor.Bilmiyorum,babası,eşi(lütfen Revna Hanım),çocukları,golf arkadaşları,birileri olmalı...

Hiç yorum yok: