16 Eylül 2009 Çarşamba

MAÇIN ADAMI : EMRE TİLEV

Zaten dün akşamki maçın tadı tuzu yoktu,üstüne Emre Tilev'in abartılı anlatımı gelince iyiden iyiye sıkıcı bir hal aldı.Star'ın spikerleri anlamadığım bir şekilde maçları abartarak anlatma derdindeler.
Adam 15. dakikada skoru söyleyecek,Beşiktaş-0 , Manchester United dünya devi-0 dedi.Böyle bir anlatım var mı? Ernst topu her alışında Alman Ernst,göbek adı mı Alman,Fabian değilmiydi o? karıştırdım. 70. dakika civarında ManU gol kaçırdı.Sir Alex kenarda çok sinirlendi,bizimkinin anlatımı şöyle oldu"bu kadar yıldır maç anlatırım,Sir Alex Ferguson'u hiç bu kadar aciz görememiştim sayın seyirciler". Adam aciz falan değildi,gol kaçırdıkları için çok sinirlendi o kadar. O aciz adam maçtan 3 puanı alıp gitti sonra.
Esas bomba bu akşam. Inter-Barcelona maçını Ertem Şener anlatacak.Ertem Barcelona fanatiğidir,Mourinho'dan da pek hazetmez,ukala ve kibirli bulur.Akşam artık maçı Dede Korkut destanı kıvamında anlatır.Futbolcular hakkında gereksiz ve anlamsız detaylar verir.Maçtan önceki gece süt içmeden uyumaz,uğur olsun diye annesinin başının üstünde ekmek ufalar sonra etrafında 3 kere döner tarzı.Bu arada maç gidiyor,arkadaş farkında değil.Ne yapalım,seviyoruz futbolu,başa gelen çekilir.Şifreli kanalda yayınlanmasın da,Star eziyetine razıyız.

Hiç yorum yok: