12 Eylül 2009 Cumartesi

TAVŞAN NEREDE?

Boşuna aramayın çünkü bu sefer şapkada tavşan yok.Bu gece Ali Sami Yen'de şapkadan tavşan çıkacak gibi olsaydı bu kadroyu tavşan kesmez,fil çıkması gerekirdi.
Şampiyonluk ve Türkiye kupasından sonra Türkiye çapında yapılan onlarca kutlama geceleriyle tatlı hayata dalan yönetim bu gece uyanmıştır sanırım ama biraz geç oldu.Ve yine sokağa atılan 25 milyon €'cuk Beşiktaş parası.Şampiyonluktan sonra yeni sezon için nazlanan Denizli zaten mesajını vermişti,"yoruldum,konsantrasyonumu kaybettim" demişti.Adam kendini biliyor tabi.Ama ayağına gidip yalvar yakar olup ücretini de 2,5 katına çıkarırsanız ister istemez aklını çelersiniz.Ama kaybolan konsantrasyon parayla pulla yerine gelmiyor.Nitekim hoca hala hayal aleminde.Belli ki kafası Çeşme'deki yazlığında kalmış.Şu anda Çeşme'de hava efil efildir tadında romantik bir hocamız var.
Çıkardığı 11'i tartışmak bile abes.Aylardır sakat olan Rüştü,Yusuf ve Ekrem oynuyor.Yusuf sol açık,Ekrem ön libero,İbrahim Kaş sağ bek.Beşiktaş'ın gol atacak oyuncularının tamamı kulübede.Bu sezon siftahı olmayan Nihat tek forvet ama kornerleri Nihat kullanıyor.Peki golü kim atacak? Bu sezonun en kötü Galatasaray'ını yakalamışsın,bari yenilme.Rijkaard cin gibi hoca,oyunun içinde,müdahaleleri yerli yerinde.Bizim hoca yüzünde soğuk ve yüzeysel bir gülümseme,ama içinin öyle olmadığı aşikar.Sanırım içinde pişmanlık,"burada ne işim var,tekne Çeşme'de demirli"... 8 milyon € vermişiz,Tabata ilk maçta takımı kurtaracak,keşke o kadar kolay olsa.Futbolda bu kadar kolay formül yok,8 milyon €'yu harcayana derbide 3 puanı kafadan vermiyorlar.
Ve tabi Başkan...Ona edeceğim tek laf herşeyi hakettiğidir.Anlayana...
Ve hakeme...Bir kaleci cezaalanı dışında topa elle müdahale ederse cezası bellidir.Bunu veremeyen hakemler nedense hep bizi buluyor,ne kadar şanslı bir takımız.

Şimdi biraz da önümüze bakalım.Salı günü Manchester United maçı var ki zaten bu maçı Manchester'in alması sürpriz olmaz.Kayseri ve Ankaraspor maçlarının ardından 2 Şampiyonlar Ligi deplasmanı.Eğer bu 2 deplasmandan da yenilgiyle gelirsek Mustafa Denizli teknesine umduğundan daha çabuk kavuşabilir.O kurtulur da biz bu başkandan nasıl kurtuluruz?Allah büyük,haftaya Kadir gecesi var,dua edelim.

Hiç yorum yok: