23 Eylül 2009 Çarşamba

BAYRAM GELDİ,LEVENT ERDOĞAN BİZİ NİYE ÖPTÜ ?



Durup dururken değil ama kendisinden hiç beklenmeyen bir açıklama geldi Levent Bey'den. Ne demişti muhterem , hep birlikte hatırlayalım ;


"Mustafa hocanın derhal istifa etmesi gerekir. Sene başında kulüpten peşin aldığı 1.5 milyon avroyu da bırakması lazım. Aynı şekilde başkan Demirören'de bu işten vazgeçmeli. Sokağa çıkamaz hale geldik. Geçen sezon rakipler kaybetti, bizim dualarımız ve taraftarın desteğiyle şampiyon olduk. 6 maçta 12 puan kaybeden hocanın değerlendirmesini ben değil, kamuoyu yapsın.İbrahim Kaş'ı bedavaya gönderip, üstüne para verip geri alıyoruz. Fink diye adı sanı duyulmamış bir adam transfer ettik. Antep'e Tabata ve İsmail için 15 milyon avro ödedik. Yok böyle transferler"


Söylenmesi gereken çok şey var ama nereden başlayacağımı bilemiyorum.Sondan başlayalım , transferler hakkında söyledikleri doğru (Fink kısmı hariç) ama bu lafları biz edersek haklıyız çünkü yönetimde değiliz,yönetici değiliz.Ancak bunu yönetimden birinin söylemesi abesle iştigal.O zaman adama sorarlar,bu transferler yapılırken siz neredeydiniz Levent Bey diye.Durun cevap vermeyin,ben nerede olduğunuzu söyleyeyim.Siz o sırada yurt çapında düzenlenen şampiyonluk kutlamalarına katılıp ,gerim gerim geriliyordunuz.Ama Lale devri çabuk bitti.Başkan bu transferler için har vurup harman savururken kafanızı dolce vita'dan kaldırıp "ne oluyor yahu,kendindemisin başkan" diye sorma cesaretini kimse bulamamıştı.Şimdi işler kötü gitmeye başlayıp kongre yaklaşınca gemiyi terk etme çalışmaları başladı.Olmadı Levent bey , size yakışmadı diyeceğim ama dilim varmıyor çünkü bu hareket size yakışıyor.Beşiktaşlı olmanın erdeminden zerre kadar haberi olmayan sizler,hele ki sorumlu yönetici olmanın ağırlığını taşıyacak ne çapta ne de o bilinçtesiniz.Sizden erdemli hareket beklemek zaten hayal.


Gelelim Denizli konusuna.Adam geçen sene 2 kupa kazandırmış,siz parayı iade etsin diyorsunuz.Bunun örneği dünyada yok.O aldığı paralar helaldir hocaya.Sözleşme yaparken düşünecektiniz.Ayrıca bu işler sizin dualarınızla oluyorsa size helal olsun,nefesiniz kuvvetliymiş.Peki bu yıl dua etmiyormusunuz?Yoksa tutmuyor mu?

Peki sayın Erdoğan siz söyleyin , siz o koltuğa yakışıyormusunuz?Beşiktaş'ın Asbaşkanlık koltuğunu işgal ediyorsunuz ama haliniz tavrınız o saygınlığa çok uzak.Ülkemizde sıkça rastladığımız koltuğa yapışmış yönetici tiplemesinin şu aralar en güzel örneğisiniz.İstifanın ne kadar erdemli bir davranış olduğunu biliyormusunuz? Peki size ne kadar çok yakışacağının farkındamısınız?

Hiç yorum yok: