10 Eylül 2009 Perşembe

SOMEBODY STOP ME!!!


Jim Carrey'in unutulmaz filmi Maske'yi hatırlarsınız.Yolda bulduğu maske sayesinde doğaüstü güçlere kavuşan sıradan birisinin hikayesini komik bir şekilde anlatır.Ve filmin unutulmaz repliğidir "Somebody stop me" yani "biri beni durdursun"
Signor Terim acaba böyle düşünüyor mu? Çünkü gerçekten artık bu karizma kaygılı ifadeler,kabadayılık nöbetleri,agresif tavırlar herkesi sıktı.Saha kenarında gergin yüz ifadesi,sürekli hakemleri azarlamalar vs. Tamam Türkiye'de hakemler pek ses çıkaramazdı ama Avrupa'lı yemiyor bu ilkel tavırları. Hadi futbol adına bu hareketleri sineye çekelim desek , ortada futbol da yok.Elde ne kaldı?Bu ifadeler. Hayır eminim sahaya dışarıdan bakan mesela bir Hollandalıya bu hareketler komik geliyordur.Çatık kaşlar,bağırışlar,azarlamalar.Karşısında birçoğu yıldız kıvamında çok iyi futbolcular var.Arda,Tuncay,Hamit,Nihat.Acaba bu arkadaşlar ne düşünüyor? Keşke söyleseler.
Sonuçta futbolda her sonuç var ama 2010 Dünya Kupası bizim için Kaf Dağı'nın arkasında.Bu gruptan çıkamamak gerçekten büyük başarısızlık.Artık kamuoyu Fatih Terim'den uygar bir hareket bekliyor.Gerekeni yapalım Hocam...

Hiç yorum yok: