25 Eylül 2009 Cuma

DEMİRÖREN'İN KONGRE AÇILIMI - ÜMRANİYE

Kongre yaklaştıkça başkan seçimi kazandıracak bomba çalışmalarını hızlandırdı.Geçen kongreyi yeni stadın maketiyle kazanan başkan yine aynı maketi kullanamaz,delegelerde bir yere kadar,onlar da insan,bu sefer yemezler,sanırım,,,umarım.Şimdi 2. maket açılımı haberi var,bu sefer Ümraniye açılımı.Fulya projesini Aşçıoğlu açılımına çeviren zihniyet yine iş başında,bu defa da Ümraniye'ye gözünü dikti.5 yıllık icraatında Beşiktaş'a gayrimenkul anlamında 1 karış toprak kazandıramayan,üstüne en değerli varlığını,kalbini,Fulya'yı tanıdık müteahhide peşkeş çekenler bu defa aynı hesapları Ümraniye için de yapmaya başlamışlar.Habere bakalım;


İşte Başkan'ın kongre kozu
Yıldırım Demirören ikinci Fulya Projesi için kolları sıvadı.


Başkan, arazisi değerlenen Ümraniye Tesisleri’nde yapılanmaya gidip, kulübe yüklü bir gelir kaynağı yaratmanın hesaplarını yapıyor.
Beşiktaş’ta yaklaşan 2010 Genel Kurulu öncesinde, Başkan Yıldırım Demirören bir yandan liste çalışmalarına hız verirken, diğer yandan da büyük bir proje için kolları sıvadı. Beşiktaş’ın Ümraniye Tesisleri için geleceğe yönelik büyük bir proje masaya yatırıldı. Kartal’ın tesislerinin yer aldığı 120 dönümlük arazi, bugün inşaat alanı olarak öne çıkıyor. Önce TOKİ’nin tesis çevresine Yeşil Vadi konaklarını dikmesi, daha sonra da özel bir site daha yapılması Ümraniye’nin değerini katladı. Ayrıca tesislerin çevresinde milyon dolarlarla ölçülen villaların yapılması, yönetimi harekete geçirdi. Futbol takımının tesislerinin taşınması için, Kumburgaz’da çeşitli yerler tespit edildi.
A takım ve altyapı için tesisler yapıldıktan sonra, Ümraniye’de yapılanmaya gidilecek.
Fulya’yı üçe katlayacakŞile Otobanı’nın üst tarafında kalan araziye otel, hastane, benzin istasyonu, tesislerin yer aldığı alana merkezleri, alışveriş merkezi, arka bölüme ise, özel villalar yapılacak. Beşiktaş’ın bu bölgeden elde edeceği gelirin, Fulya’yı üçe katlaması planlanıyor.

İşin iyi tarafı şunun şurasında kongreye 3 ay kaldı.Bu iş maketten öteye geçemez.Kötü tarafı ola ki tekrar seçilirse bu adam Ümraniye'yi satacak,ardından sıra Akaretler'e gelecek,orayı da satıp kulübün kapısına ya kilidi vurur ya da hiçbir geliri kalmadığı için satın alır,Demirören İdman Yurdu ve Jimnastik kulübü şeklinde devam eder.

KONGRE ÜYELERİ , UYANIN , UYANIK OLUN. GEÇEN DEFA YAPTIĞINIZ HATAYI BU SEFER YAPMAYIN. YAKINDA BAŞLAR YURT ÇAPINDA GEZİLER , ŞEHİR ŞEHİR GECELER. 3 YIL ÖNCE KONGREDEN 1 AY ÖNCE ANKARA'DA SHERATON'DA YAPILMIŞTI,ANKARA DIŞINDAN GELEN DELEGELERİN TÜM MASRAFLARINI KULÜP KARŞILAMIŞTI.BUNLARA KANMAYIN,1 GECEYE OYUNUZU SATMAYIN.SİZE DE HESAP SORAN BİRİLERİ ÇIKAR!!!!

Hiç yorum yok: